Arbeta hos oss

Välkommen med din ansökan.

ATT ARBETA HOS OSS

Genom vårt arbete möjliggör vi boende för fler i nyproduktion. För oss är helheten viktig. Med stort engagemang tar vi hand om våra kunder och projekt. Tillsammans skapar vi de bästa möjligheter och förutsättningar för våra kunder och slutkonsumenter. 

Karriär

Fyrviken Bostäder är i en expansiv fas och söker kollegor med stark drivkraft. Du får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens mer erfarna och kunniga kollegor, där du också ges de bästa förutsättningarna för att påverka både din och företagets utveckling.

Vår affärsmässiga och engagerade företagskultur bygger på trygghet, säkerhet, långsiktighet och engagemang, där vi värdesätter långsiktiga relationer och verkar för ett öppet samtalsklimat. 

Är du den vi söker? Välkommen till en värld full av möjligheter!

Lediga tjänster

W

Ekonomichef

I rollen som ekonomichef leder du arbetet för vår ekonomiavdelning. Du följer upp och styr ekonomin för bolaget och för våra projekt. I och med att tjänsten är nytillsatt kommer du att även att utveckla rutiner och processer för ett effektivt arbete inom vår organisation. I rollen ingår också att stödja och påverka verksamheten affärsmässigt i samarbete med VD. Ekonomichefen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen i Fyrviken Bostäder.

Så här behandlar vi dina personuppgifter 

Se: GDPR

Kontakta oss för mer information

11 + 5 =